Vizioni për Shqipërinë në këndvështrimin Biblik
1 2 3
11 Janar, 2014 21 komente
12 vjet albavizion.com Në vitin 2002 albavizion.com u hodh në internet për herë të parë duke u bëre një nga faqet kryesore të besimit të krishterë në Shqip. Në 12 vjet kemi marrë komplimenta, pyetje, sugjerime, por edhe fyerje dhe kërcënime në lidhje me përmbajtjen e artikujve në faqen tonë, gjë e cila na motivon të bëjmë edhe më tepër, edhe më mirë atë që e gjykojmë të drejtë sipas standartit të fjalës së Perëndisë, Biblës. Pas 12 vjetësh kemi kënaqësinë të prezantojmë një faqe të ridizenjuar me më tepër mundësi përfshirje për të kontribuar në ndarjen e temave biblike me të tjerët. lexo më tepër
11 Janar, 2014 11 komente
Rilindje Koncepti i rilindjes nuk është i ri, pavarësisht se në 2013-en pati një adoptim të gjerë në Shqipëri të këtij termi. 2000 vjet më parë, Jezusi, duke folur me një nga krerët fetarë në Izrael, i tha: Në të vërtetë, në të vërtetë po të them që nëse një nuk ka rilindur, nuk mund ta shohë mbretërinë e Perëndisë. lexo më tepër